BTK73.DK -

btk73.dk - Kolding - BordtennisKlub anno 1973

Stor iver og spilleglæde ved åben bordtennistræning på Taps Skole

Oprettet: marts 15, 2013  
Kategori Nyheder fra BTK73Af Marianne Hornbæk Jensen
hoj@dhif.dk
Taps skole og Bordtennisklubben BTK73 i Kolding slog tidligere på ugen dørene op for et arrangement, hvor de unge fra Taps skole viste, hvad de har lært i bordtennistræningen. Arrangementet er en del af det landsdækkende projekt Skolesport Leg, Liv & Læring, der giver unge med generelle indlæringsvanskeligheder, ADHD eller autisme nye muligheder for at gå til idræt i fritiden, og Taps skole er ny skole i projektet.
I de sidste 2½ måned har 12 unge med autisme trænet bordtennis tirsdag eftermiddag på skolen, som har indledt et positivt samarbejde med bordtennisklubben BTK73. Arrangementet tirsdag den 12. marts blev åbnet af ildsjælen Bjarne Aasøe fra Taps skole, som pointerede, at samarbejdet med træneren Kaj Olsen fra BTK73 har betydet rigtig meget for de unge.
– Vi har lært regler, teknik, øvelser, lege, spillet turnering, og kampe, og alle har oplevet at blive bedre ved at øve sig, sagde Bjarne Aasøe. og fortsatte:
– Næste skridt er, at vi skal ind og besøge bordtennisklubben i deres træningslokaler i Kolding, og vi vil arbejde videre på at starte et hold i klubben, hvis der er interesse for det.
Kaj Olsen fra BTK 73 har selv lært noget ved at samarbejdet:
– Jeg er gået ind i projektet for at være med til at tage et socialt ansvar. Jeg var lidt betænkelig og usikker i starten, men Bjarne og det øvrige personale har vejledt mig rigtig godt. Nu ved jeg, at det hele skal være planlagt og i faste rammer i træningen, fortalte Kaj Olsen.
Projektet støttes lokalt af Kolding kommune med udviklingsmidler fra Videnscenter for Inklusion og Specialpædagogik.

Comments are closed.