BTK73.DK -

btk73.dk - Kolding - BordtennisKlub anno 1973

Åbent hus på Taps Skole

Oprettet: marts 9, 2013  
Kategori Nyheder fra BTK73

Åbent Hus til bordtennis med Skolesport Leg, Liv & Læring på Taps Skole

12 elever med autisme har siden nytår, som noget nyt, haft bordtennis som
valgfag på Taps Skole. Undervisningen, som vi har øvet os i at kalde ”træning”
er planlagt og afviklet i et godt samarbejde mellem bordtennisklubben BTK73 i Kolding og Taps Skole.

Det har været en succes at tilbyde bordtennis som valgfag til eleverne. Såvel begyndere som lidt øvede spillere havde valgt bordtennis. Alle er gået til øvelser lege og bordtenniskampe med en ildhu og engagement der har været og er smittende.

Formanden Kaj Olsen fra BTK 73 har gennem hele forløbet været en kyndig og inspirerende samarbejdspartner. Han har været ude og træne eleverne, spillerne har øvet sig på ”Robert”, som er en bordtennisrobot fra BTK 73, og han har hjulpet personalet på skolen med gode råd.

Det er Dansk Handicap Idræts-Forbund med støtte fra TrygFonden, der står bag Skolesport Leg, Liv & Læring, Formålet er at give idrætsusikre børn og unge mulighed for at dyrke idræt i en forening.
Projektet støttes lokalt på Taps skole med udviklingsmidler fra Kolding Kommunes Videnscenter for Inklusion og Specialpædagogik.

Vi er derfor alle glade for, og stolte over, at vi kan invitere til
Åbent hus – bordtennis. Tirsdag d. 12/3 fra kl. 14:30 til 15:30.På Taps skole, Ødisvej 20, 6070 Christiansfeld

I det tidsrum vil vi selvfølgelig gerne vise hvor sjovt det er at spille bordtennis. Vi vil vise hvad vi har lært. Der er mulighed for at se, og måske prøve, ”Robert”. Der vil blive spillet ”rundt om bordet” – hvor også du kan være med og du kan prøve at spille mod en elev – hvis du tør!
Vi vil selvfølgelig også gerne fortælle hvad vi har gjort af erfaringer undervejs, og hvilke planer vi har for, at eleverne kan fortsætte med at spille bordtennis i fremtiden.
En lille forfriskning vil der naturligvis også være!

Der vil være rig mulighed for at komme til at tale med de unge, formanden fra BTK 73, ildsjæl og personale fra Taps skole, Tanya Buchreitz Jensen fra Uddannelsesudvalget i Kolding kommune samt idrætskonsulent fra Dansk Handicap Idræts-Forbund.

For tilmelding og yderligere information, kontakt:
Ildsjæl på Taps Skole, Bjarne Aasø, telf. 24 77 73 52, e-mail: bjarnetaps@gmail.com

Comments are closed.