BTK73.DK -

btk73.dk - Kolding - BordtennisKlub anno 1973

Serie 2 BTK 73 – Sisu/MBK 7-3

Oprettet: november 30, 2017  
Kategori Turnerings nyt

Opslag modtaget fra Sune H. Svensson d. 30-11-2017

SERIE 2 BTK 73 – SISU/MKB  7-3

Onsdag d. 29.11 spillede Btk 73 returkamp mod Sisu/MBK.
Sisu/MBK stillede op med to nye unge spillere som reserver.
Indledningen i double vandt Btk 73 med 3-1 efter 4-11 nederlag i det første sæt.
Den anden kamp stod mellem Sune og Malthe Storgaard som udnyttede sit knopspil ganske fint.
Sune tabte første sæt hvorefter han vandt stort i de tre følgende sæt.
Så kom vi op på 2-0.
Tommy mødte Kristian og vandt klar 3-0 efter en god kamp.
Så var det Thomas tur til at spille sin første single mod deres stærkeste spiller.
Lorenzen viste sig at have en ganske giftig økseserve med meget sideskrue.
Thomas spiller en jævnbyrdig kamp men Lorenzen har marginalerne på sin side.
Sisu reducerer til 1-3.
Så skal Tommy prøve kræfter med deres knopspiller. Tommys ellers så effektive ballonspil duer ikke helt til Malthe.  Han slår som en hest sparker og Tommy kan ikke samle op. Tommy er mærkbart irriteret og skuffet da han ikke kan få sit spil til at virke. Tommy taber med 3-0. Endnu en reducering til 2-3.
Sune og Lorenzen spiller derefter deres kamp som Sune vinder med 3-0 med marginalerne på sin side. Det skal siges at vi havde flere fine dueller. Sune havde desuden fundet ud af at hvis han bare kunne tæmme økseserven var meget vundet.  Han valgte at baghåndsloope med modsat side og over skrue som retur. Det var en rigtig strategi. 4-2 til Btk 73.
Thomas slår herefter Christian med en klar sejr på 3-0. 5-2 til hjemmeholdet. Hvad sker der så? Skal vi spille lige op eller? Vi satser alligevel på at vinde. Tommy spiller mod deres Lorentzen men kan desværre ikke få spillet til at fungere og taber.  Thomas spiller mod Malthe og vinder klart med 3-0. Thomas er den af os der er fuldstændigt ligeglad med knopper. Det bider ikke på ham.  Stillingen 6-3. Herefter var sejren i hus, men vi mangler stadigvæk en kamp. Sune og Christian spiller og Sune vinder med 3-0. En god holdindsats og 2 points, næste gang er det Silkeborg.
BTK 73 kan kvalificere sig til oprykningsspillet med et uafgjort resultat mod Silkeborg

 

Comments are closed.