BTK73.DK -

btk73.dk - Kolding - BordtennisKlub anno 1973

Oprykning til jyllandsserien

Oprettet: marts 22, 2015  
Kategori Nyheder fra BTK73

oprykning 002 (600 x 450)
BTK 73´s førstehold (serie 1) sikrede sig efter en flot sæson oprykning til jyllandsserien. Holdet består af Brian Rasmussen, Villy Dalgaard og Thomas Skjøth Eriksen. De 2 førstnævnte er i denne sæson begge skiftet fra Harte til BTK 73. Tak for det Brian og Villy og velkommen i klubben:-).
I denne sæson blev et helt nyt spillesystem indført hos JBTU. Der er flere kredse med færre hold og man spiller i efteråret et kvalifikationsspil om oprykning og nedrykning. De 2 bedste hold går i oprykningsspil til forårssæsonen. Her møder de andre serie 1 hold som har kvalificeret sig, samt de dårligste fra jyllandsserien. De resterende hold spiller om kvalifikation til serie 1.
Målet for efterårssæsonen var at blive blandt de 2 bedste hold som dermed automatisk går videre til oprykningsspillet. Det mål blev flot indfriet med en 2. plads og sjovt nok var det eneste nederlag til klubbens eget 2. hold. Men i kraft af 2 uafgjorte kampe mod stærke Horsens og lutter sejre på nær dette ene nederlag sikrede vi os 2. pladsen. Brian og Villy var i særklasse holdets bedste spillere med mange sejre i både single og double. Stærkt gået.
Forårssæsonen blev rigtig spændende. Vi regnede med at det kun var de 2 bedste hold som kvalificerede sig til jyllandsserien. Men som sæsonen skred frem, blev det åbenbart de 3 bedste hold som kunne sikre sig oprykning. Det nye spillesystem var ikke klart defineret og hver gang vi kiggede på JBTU´s hjemmeside dukkede der nye regler frem!! På forhånd vidste vi at det ville blive meget svært at spille sig blandt de 3 bedste hold. To af holdende havde trods alt en længere fortid i jyllandsserien og såmænd også i 2. division. Midtjylland kunne ingen røre ved. De tabte kun 1 points og sikrede sig suverænt 1. pladsen og dermed en plads i jyllandsserien igen. Ribe blev en sikker nr. 2 og havde så mange gode spillere at tage af, at det næsten ikke kunne gå galt. Men vi var ikke chanceløse mod dem og fik da også uafgjort i den sidste kamp. Vi var dog lidt slukørede over alle at tabe til et 12-årigt talent, men hatten af for Mathias Kyhn der ikke lod sig kyse af vores erfaring. Vores hold sikrede sig den ønskede 3. plads og dermed var oprykningen hjemme. Det blev faktisk en sikker 3. plads. Vi vandt stort over Esbjerg to gange og Holsted fik vi også krammet på begge gange. Den sidste kamp dog med lidt besvær – 6-4 i vores favør.
Juhu, vores målsætning om oprykning blev opfyldt. Alt i alt en god sæson for holdet, hvor især Brian tog et ordentligt ryk op ad rating ranglisten. Det skyldes absolut ikke benarbejdet. Hans styrke ligger i at stå fast og styre modstanderen via godt kontraspil med baghånden især. Tillykke til alle. Vi har hjulpet og støttet hinanden under kampene og taget time out (Villy for første gang i karrieren. Hans bedste kamp i år, hvor den højest rangerende spiller i turneringen fik tæsk). Der blev også tid til hyggelige 3. halvlege med øl på bagsædet og besøg på diverse burgerbarer og grillbarer.
Vi glæder os til næste sæson i jyllandsserien, hvor vi skal stille med 4 mand på holdet.
Thomas Eriksen

Comments are closed.