BTK73.DK -

btk73.dk - Kolding - BordtennisKlub anno 1973

FLERE SENIORER MED BAT

Oprettet: september 29, 2017  
Kategori Nyheder fra BTK73

Flere og flere danskere over 60 år har sat sig for, at der skal slås nogle slag for en bedre seniortid ved landets bordtennisborde. Mens bordtennissporten generelt stagnerer for tiden, tager flere og flere seniorer battet i næverne for at forsøde seniortilværelsen med prik, loop og smash.
Blandt andet på grund af projektet BAT60+ er antallet af bordtennisspillere over 60 år fordoblet til 1800 på ti år. Senest deltog hele 42 klubber i 30 kommuner i et landsdækkende åbent hus-arrangement, der skulle lokke endnu flere ældre ud til bordene.
”Bordtennis er en lempelig sport, der udføres på en lille overskuelig arena. Den kræver ikke dyrt udstyr og den er forbundet med en række sundhedsgevinster” siger Gert Jørgensen, der er en af drivkræfterne bag BAT60+

IDRÆTSLIV, September 2017

Comments are closed.