BTK73.DK -

btk73.dk - Kolding - BordtennisKlub anno 1973

TIL LYKKE MED SIDEN!

Oprettet: marts 17, 2011  
Kategori Nyheder fra BTK73

Dejligt at se, at vi har fået den nye side op at køre: til lykke til BTK 73!

Jeg håber, at vi vil blive aktive – også med hjemmesiden. Det giver et godt “liv” på siden, når der berettes om resultater og hvad der ellers rører sig i klubben! Klubmesterskabet “truer” – og nyt udstyr skal testes i forhold til sidste år for rigtigt mange!

Hvis du interesserer dig for omtale og test af belægninger og battræ, men også for, hvordan andre spiller og træner, kan jeg henvise til BTEX og deres hjemmeside www.btex.dk – hvor der er et forum for spillere, trænere og andre med interesse for bordtennis.

Mit personlige håb er, at der igen i år vil være interesse for at fortsætte spillet hen over sommeren – bordtennis er en herlig form for motion OGSÅ som sommerbordtennis i BTK 73 i hjertet af Kolding.

Mange sporty hilsner: Henri

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.